MENÜ

Galatasaraylı Muslera ve eşinin yoga çalışması!

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera (33) ile model sevgilisi Patricia Callero evlerinin bahçesinde yoga yaptıkları anları sosyal medya hesabından paylaştılar.

Sarı-kırmızılıların başarılı file bekçisi Fernando Muslera, karantina günlerini evinde ailesi ile geçiriyor. 9 yıldır ülkemizde bulunan Uruguaylı eldiven ve eşi Patricia Callero, evlerinin bahçesinde yoga yaptılar. İşte ikilinin müthiş uyumu...

Haberin Devamı

Fernando Muslera kimdir?

Neso Fernando Muslera Micol, 16 Haziran 1986 günü Arjantin’in Buenos Aires kentinde doğmuştur. Aslen Uruguay’lı olan oyuncu, Uruguay Milli Takım kaleciliğini de üstlenmektedir.

Uruguay Montevideo Wanderers adlı takımda 2004 senesi itibariyle yetişmeye başlayan oyuncu, 2006 senesinde de Naiconal takımına kiralanmıştır. Buradaki başarısının ardından 2007 senesinde pek çok Avrupa ekibinin dikkatini çeken Muslera, İtalya ekiplerinden olan Lazio ile 3 milyon Euro değerinde bir anlaşma imzalamıştır.

2010 senesinde artık dünyanın en başarılı kalecilerinden biri olarak gösterilmeye başlanan başarılı sporcu, 2011-2012 sezonu öncesinde 6.75 milyon Euro bonservis bedeli ile Türkiye’nin 4 büyük takımından biri olan Galatasaray ile anlaşmaya varmıştır.

YORUM YAZ