MENÜ

Galatasaraylı futbolcuların dansözlü eğlencesi olay oldu! İşte o anlar...

Galatasaraylı futbolcuların dansöz oynattığı eğlence sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada ise görüntülerin Beşiktaş mağlubiyeti sonrası mı, başka bir zaman mı çekildiği tartışılıyor. Oğlu ameliyat olduğu için Beşiktaş derbisinde oynamayan Donk'un eğlencede yer alması ise tepkilerin artmasına neden oldu. Videoda duyulan 'Oğlun nasıl oldu?' sorusu ise görüntülerin Beşiktaş derbisinden sonra çekildiği iddialarını güçlendiriyor. Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası, 'Galatasaray' ve 'dansöz' kelimeleri ile videonun aranması yapılıyor.

Galatasaray ve dansöz kelimeliri gooogle'da birlikte aranıyor. Bunun nedeni ise Aslan'ın Hollandalı yıldızlarının sosyal medyaya düşen görüntüleri.

Haberin Devamı

Beşiktaş derbisinden sonraki birkaç gün içinde çekildiği belirtilen görüntülerde maçta oynamayan Falcao ve Donk’un yanı sıra Babel gibi oyuncuların eğlenceli görüntülerini ortaya çıktı.

Galatasaraylı futbolcuların dansözlerle eğlendiği görüntülerin ortaya çıkması büyük yankı uyandırdı. Derbide “Oğlum ameliyat oldu” diyerek forma giymeyen Donk’un dansözlerle dans etmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Derbi mağlubiyetinden sonra çekildiği iddia edilen görüntüler, taraftarı kızdırmış ve sosyal medyada tepki toplamıştı. Eğlencenin Beşiktaş derbisi sonrası yapılıp yapılmadığı hala doğrulanmadı.

YORUM YAZ