MENÜ

Galatasaraylı futbolculardan Selçuk İnan'a veda!

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Göztepe karşılaşması sonra futbolculuk kariyerini sonlandıracağını açıklayarak takımla birlikte gerçekleştirdiği son antrenmanda teknik heyet ve arkadaşlarıyla vedalaşmıştı. Galatasaray Spor Kulübü, #KaptanaVeda hashtag'i ile bir video yayınladı. Selçuk İnan'ın birlikte forma giydiği takım arkadaşlarının mesajlarından oluşan video Sarı - Kırmızılı taraftarlar tarafından çok beğenildi.

Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi mağlup eden Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan, maçın ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise, profesyonel futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıklayan kaptan Selçuk İnan'ın teknik ekip kadrosunda yer alacağını söylemişti.

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü, resmi twitter hesabından #KaptanaVeda hashtag'i ile Selçuk İnan'a özel bir video yayınladı. ''Birlikte forma giydiği takım arkadaşlarından #KaptanaVeda...'' notuyla paylaşılan gönderi yoğun ilgi gördü.

35 yaşında futbolculuk kariyerini noktalayan İnan, 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. Selçuk kariyerinde ise Trabzonspor ve Manisaspor formalarını da giydi.

YORUM YAZ