MENÜ

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Aytaç Kara'dan dikkat çeken paylaşım

Son dakika haberi... Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Aytaç Kara, kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Aytaç Kara'dan dikkat çeken paylaşım

Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile yolları sezon sonu ayrılacak Aytaç Kara'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Tranfer sezonunun açılmasıyla Galatasaray'a imza atması beklenen 28 yaşındaki orta sahanın yaptığı paylaşım, Sarı Kırmızılı ekibin transferi bitirdiği şeklinde yorumlandı.

Haberin Devamı

'Hayaller kuran Aytaç Kara...'

Hayaller kurduğunu belirten Aytaç, müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve ''İftarını yapmış... Bayram öncesi çayını içerken hayaller kuran Aytaç Kara... Tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun... İyi bayramlar...'' ifadelerini kullandı.

Galatasarayla anlaştığı iddia edilen Aytaç Karadan dikkat çeken paylaşım

Tecrübeli oyuncunun paylaştığı bu gönderi, başta Galatasaray taraftarı tarafından olmak üzere beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Galatasarayla anlaştığı iddia edilen Aytaç Karadan dikkat çeken paylaşım

Kasımpaşa’daki sözleşmesi Haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta sahanın yeni sezonda Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

Kasımpaşa'nın Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü atan Aytaç, karşılaşma sonrası kulüp CEO’su Serkan Reçber ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon İstanbul ekibinde 29 resmi maça çıkan tecrübeli isim, 4 gol, 2 asistle skora katkı sağladı.

YORUM YAZ