MENÜ

Galatasaray'ın yeni yıldızı Barış Alper Yılmaz

Aslan’ın 1. Lig ekibi Keçiören’den transfer ettiği Barış Alper Yılmaz, Randers karşısındaki muhteşem geri dönüşün ateşleyicisi oldu. Genç yıldız adayı, ikinci yarının başında girdiği oyuna büyük bir dinamizm katarken galibiyet golünde de pay sahibiydi.

Galatasaray'ın yeni yıldızı Barış Alper Yılmaz

Galatasaray daha maçın başında geriye düştüğü Randers maçını ikinci yarıdaki muhteşem futboluyla çevirdi, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı başardı. Dirençli rakibini 2-1’le dize getiren Aslan’ın bu unutulmaz zaferinde ise sürpriz bir ismin damgası vardı. Maçın ikinci yarısına Kerem Aktürkoğlu’nun yerine başlayan Barış Alper Yılmaz adeta gecenin kahramanı oldu. Girer girmez kanatlara çok büyük dinamizm getiren genç oyuncu takımını ateşledi. Aldığı her topu pozisyona dönüştüren Barış Alper Yılmaz, Randers savunmasının dengesini bozarken Van Aanholt’un golü Galatasaray için kırılma anı oldu. Etkili futbolunu sürdüren Cim Bom, Diagne’yle iki net fırsatı kaçırırken yine Barış Alper sahneye çıktı, sağ kanattan çevirdiği ters topu Randers savunması uzaklaştırmaya çalışırken gelen vuruş Galatasaray’ı galibiyete taşıdı.

Haberin Devamı

Van Aanholt’tan muhteşem gol

Golün ardından Feghouli, tribünlere genç oyuncuyu işaret ederek alkışların ona yönelmesini istedi. Van Aanholt’un enfes golüyle perdeyi açtığı gecede Fatih Terim’in öğrencileri hem ülke puanına önemli bir katkı yaptı hem de UEFA Avrupa Ligi’nde yola ‘Devam’ dedi

YORUM YAZ