MENÜ

Galatasaray'ın yeni transferi Barış Alper Yılmaz'dan ilk açıklama!

Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu genç sol kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz’ı resmen Keçiörengücü’nden kadrosuna kattı. 21 yaşındaki genç sol kanatın Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu etkisi yapması beklenirken, Barış Alper Yılmaz sıcağı sıcağına Galatasaray televizyonuna açıklamalarda bulundu. İşte Barış Alper Yılmaz’ın transfer olduktan sonraki ilk sözleri…

Galatasaray bu sezonki üçüncü transferini yine yerli bir oyuncuyla anlaşarak gerçekleştirdi. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk’ün ardından Barış Alper Yılmaz da Galatasaray kadrosuna katıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Televizyonuna açıklamalarda bulunan Barış Alper Yılmaz, “Galatasaray'ın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Beni buraya layık gören başta teknik direktörümüz Fatih Terim ve başkanımız Burak Elmas olmak üzere tüm teknik heyete ve yönetime teşekkür ediyorum. Galatasaray her futbolcunun hayalidir. Bu hayali gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Taraftarlar önünde bu şanlı formayı giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah benim için hayırlısı olur" cümlelerini ifade etti.

YORUM YAZ