MENÜ

Galatasaray'ın yaramaz çocuğu Ryan Babel!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle transfer edilen Ryan Babel, sahada bekleneni veremezken, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları yüzünden büyük tepki görüyor.

Galatasaray'ın yaramaz çocuğu Ryan Babel!

Terim, diğer tüm futbolcuları gerekli gördüğünde yedek bırakmasına rağmen Babel’den hiç vazgeçmedi. 15 maçta da oynayan Hollandalı ise, Terim’in kendisine duyduğu güvenin karşılığını veremedi. Yılda 3 milyon Euro ödenen Babel’in taraftarlardan tepki gören davranışları şöyle:

Haberin Devamı

SAHAYA DEĞiL SAÇA BAK

Yıllardır saç takıntısıyla bilinen Ryan Babel, Galatasaray’da da sık sık saç şeklini ve rengini değiştiriyor. Şu günlerde Hollandalı futbolcunun oynadığı futbol ve attığı goller değil, pembeye boyadığı saçlarının rengi konuşuluyor.

DERBi SONRASI KUTLAMA!

Beşiktaş'a yenildikleri derbiden sonra Donk ve Lemina ile birlikte arkadaşlarının doğum günü kutlamasına katıldı. Dansözlü partinin görüntüleri sosyal medyada büyük yankı yaratırken, teknik heyet normal karşılayıp herhangi bir reaksiyon vermedi.

DANSÖZLERi BEKLiYORUZ

Arkadaşlarının doğum günü partisinde dansöz oynattığı için eleştirilen Babel, Çaykur Rize maçı öncesi Florya’dan Donk’la beraber bir fotoğraf paylaştı. Instagram’dan paylaşılan fotoğrafa, “Dansözleri bekliyoruz, nerede?” diye yazdı.

Haberin Devamı

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ