MENÜ

"Galatasaray transferde iyi gitmiyor!"

Süper Lig'i altıncı sırada tamamlayan Galatasaray'da gündem transfer... Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi.

Galatasaray, 2019-2020 sezonunu altıncı sırada tamamladı. Sarı-kırmızılılarda gündem transfer... Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Galatasaray kadrosundaki kiralık oyuncu sayısını azaltmalı mı?" sorusunu yanıtladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da altyapıdan gelen futbolcuların bir kulüpte 30 maç oynadıktan sonra daha fazla forma rekabetine girebileceklerini ifade eden Erman Özgür, " Gel altyapıdan hiçbir profesyonellik görmeden çık oyna. O milli piyangodan büyük ikramiye bulmak gibi. Ozan Kabak gibi kırk yılda bir. Oyuncuların kim olduğu ile ilgili soruyu genişletirsek doğru oyuncuları verebilirsin. Mesela Diagne'yi vermek mecburiyetti." dedi.

Galatasaray'ın transferde iyi gitmediğini ifade eden Erman Özgür, "Galatasaray, Semih Kaya'yı, Arda Turan'ı, Oğulcan'ı alıyor. Yani bu transferlerin hiçbiri Galatasaray'ın bugünkü görüntüsüne katkı yapacak isimler değil." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ