MENÜ

Galatasaray'ın transfer politikasına flaş eleştiri: İhtiyacı Fenerbahçe'yle aynı değildi!

Galatasaray'ın transfer politikası, beraberinde bazı eleştirileri getirdi. Yaz transfer döneminde kadrosuna Omar Elabdellaoui, Emre Kılınç, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Fatih Öztürk ve Etebo'yu dahil eden Galatasaray, transferin son gününde herhangi bir hamle yapmamıştı. Bu konuda ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gerisinde kalan sarı kırmızılı ekip, birçok eleştirinin odak noktası oldu. Yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan Ters Köşe programında Galatasaray'ın transfer politikasını analiz etti.

Yaz transfer döneminde kadrosuna 7 ismi dahil eden Galatasaray'da son gün herhangi bir transferin gerçekleşmemesi sarı kırmızılı taraftarların eleştirilerini beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan Ters Köşe programında ''Transferin son gününü boş geçen Galatasaray'da mevcut kadro başarı için yeterli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte Erman Özgür'ün açıklamaları:

''Bu kadar genişlik, kalite varken...''

''Emre Akbaba’nın dönüşü ne kadar gecikecek bilmiyorum ama döndükten sonra aynı düşünür müsün? O pozisyonda Taylan’ı kullanıyor ve çok istikrarlı ilerliyor. Belhanda’yı onun yanında kullanıyor. Bazen oraya Ömer Bayram’ı atıyor. Emre Akbaba dönecek. Etebo, Kasımpaşa maçının en iyisi. Avrupa yok. Bu kadar oyuncu varken bu kadar genişlik, kalite varken hala ‘transfer yapamadık’’ üzerinden gitmek… ''

''Galatasaray'ın ihtiyacı Fenerbahçe'yle aynı değildi.''

Haberin Devamı

''Fenerbahçe’nin komple bir takım yapmaya ihtiyacı vardı, yaptılar. Ama Galatasaray’ın böyle bir ihtiyacı yoktu. Galatasaray’ın elinde kullanamadığı üst düzey oyuncularına takım bulma ihtiyacı vardı. Bulabildi mi? Bulamadı. Öyle kötü kontratlara imza atmışlar ki bu oyuncuları gönderemiyorsunuz. ''

YORUM YAZ