MENÜ

Galatasaray'ın transfer için Okay Yokuşlu ısrarı sürüyor

Galatasaray transfer haberi... Milli yıldızı Celta Vigo’dan koparmak için yoğun çaba sarf eden Galatasaray, satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle İspanyollar’ın kapısını çaldı. Kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro öneren Cim Bom’un, La Liga ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu kaydedildi.

Galatasaray'ın transfer için Okay Yokuşlu ısrarı sürüyor

Orta saha hattında köklü bir değişiklik için düğmeye basan Galatasaray, bu konuda adeta alarm durumunda bulunuyor... Teknik direktör Fatih Terim’in talebi doğrultusunda bu bölgeye Türk bir isim kazandırmak için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Cim Bom, son olarak Okay Yokuşlu ismi üzerine yoğunlaştı. 26 yaşındaki Milli futbolcu için kulübü Celta Vigo’yla pazarlıklarına devam eden Aslan’ın teklifi belli oldu. 1,91’lik futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için öneride bulunan Galatasaray Yönetimi, kiralama bedeli olarak ise 1 milyon Euro teklif etti. İspanyol temsilcisinin de oyuncusunu kiralamaya olumlu baktığı ve 2 milyon Euro’luk bir talepte bulunduğu belirtildi. Tarafların yaptıkları görüşmelerde son aşamada olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Piyasa değeri 6 milyon Euro

Genç futbolcu, 2 sezon önce Trabzonspor’dan 6 milyon Euro karşılığında Celta Vigo’nun yolunu tutmuştu. İspanya La Liga’da 56 maça çıkıp 2 gol ve iki asistlik performans ortaya koyan Okay, Kral Kupası’nda da 2 mücadelede süre almıştı. Piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde bulunan başarılı oyuncunun, kulüplerin anlaşması halinde Türkiye’ye geri dönmeye olumlu baktığı kaydedildi.

YORUM YAZ