MENÜ

Galatasaray'ın rakibi Marsilya, İstanbul'da yandı!

Galatasaray taraftarının tribündeki şöleni, takımın oynadığı ezici futbol, atılan goller ve Marsilya'nın İstanbul'daki çaresizliği, Fransa basınında geniş yer buldu. Fransız medyası, Sampaoli ve öğrencilerini eleştirirken, Sarı-Kırmızılı takıma övgü yağdırdı.

Galatasaray'ın rakibi Marsilya, İstanbul'da yandı!

Fransız medyası, Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki zaferine geniş yer ayırdı.

Haberin Devamı

L'EQUIPE: "Olympique Marsilya, Galatasaray'ın sahasındaki ağır yenilginin ardından Avrupa Ligi'nden elendi. Galatasaray maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftı."

FOOT MERCATO: "Galatasaray açık farkla üstün geldi ve Olympique Marsilya'yı eledi. Tribünler Marsilya'nın ayağa kalkmasına hiç izin vermedi."

FOOT-NATIONAL: "Marsilyalılar, Türkiye'de battı ve Avrupa Ligi'ne elveda dedi. İstanbul'un ateşli tribünleri Marsilya'yı bir an olsun umutlandırmadı."

SPORTS: "Olympique Marsilya, Galatasaray cehenneminde battı ve turu geçme umutlarına elveda dedi. Sampaoli'nin oyuncuları ne yaptığını bilmez haldeydi."

LA PROVENCE: "Olympique Marsilya elendi! Galatasaray'ın 4-2 yendiği Olympique Marsilya, Avrupa Ligi'ne elveda dedi"

Haberin Devamı

MAXIFOOT: "Marsilya ve Avrupa Ligi, bitti! Sampaoli cephesinde bir şeylerin değişmesi gerekecek. Terim'in genç takımı çok daha tecrübeli davrandı."

LE PARISIEN: "Avrupa Ligi: Galatasaray'a yenilen Marsilya için bitti. Tribünde harika bir gösteri vardı."

EUROSPORT FRANCE: "Marsilya, Türkiye'deki yenilgisinin ardından elendi. Galatasaray yoluna devam ediyor. İstanbul'da ateşli futbol gecesi Sampaoli'yi üzdü."

FOOTBALLCLUBDE MARSEILLE: "Marsilya İstanbul'da yandı. Galatasaray favori çıktığı maçta üstünlüğü bırakmadı. Sampaoli'nin sistem karmaşası devam ediyor."

YORUM YAZ