MENÜ

Galatasaray'ın olay ismininden olay tarz!

Futbol dünyasındaki isimler yetenekleriyle ön plana çıkamasalar bile yaptıkları tarzlarla önplanda olmaya çalışıyorlar. Bazıları da var ki hem yetenekleriyle hem de tarzlarıyla ilgi odağı oluyorlar. Futbol dünyasındaki bazı isimler öyle enteresan saç modelleriyle yeşil sahalara çıktılar ki görenler şaşkınlıklarını gizleyememişti. İşte Saç modelleriyle ilgimizi çeken futbolcuların tam listesi!

2002 Dünya Kupası'nda Brezilya'Ya kupayı getiren en kritik isim olan "Gerçek" Ronaldo'nun saç modeli uzun bir süre boyunca konuşulmuştu. Halen konuşulmaya devam eden saç modeli, unutulmazlar arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarının kadroda görmek için can attığı İtalyan forvet Mario Balotelli de farklı saç modelleriyle hep karşımıza çıkıyor.

Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş'I hepimiz sıfıra kazıttığı saçlarla hatırlıyoruz. Peki ya Jöleli Hasan Şaş'ı hatırlayanlar var mı?

Süper Lig'de Alanyaspor ve Beşiktaş formasını giyen Brezilyalı santrafor Vagner Love'ın da renkli ve rastalı saç stili CSKA Moskova'da oynadığı zamandan beri gündem oldu.

Atletico Madrid'in başarılı teknik direktörü Diego Simeone'Nin oğlu Giovanni Simeone de farklı saç tarzlarıyla zaman zaman karşımıza çıkıyor.

Bonservisi halen Galatasaray'da olan Hollandalı futbolcu Ryan Babel de saçını farklı renklere boyayarak ilgi çekiyor.

Haberin Devamı

Ganalı sağ kanat oyuncusu Domnic Oduro da farklı saç modellerine bambaşka bir çığır açmıştı. Oduro saçına pizza şekli vererek uzun bir süre gündemden düşmemişti.

HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL

YORUM YAZ