MENÜ

Galatasaray'ın istediği Kerem Aktürkoğlu şov yaptı, 24 Erzincaspor finale uçtu

TFF 3. Lig Play-Off yarı final maçında 24Erzincanspor, Artvin Hopaspor'u 4-2 mağlup etti ve finale yükseldi. Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kerem Aktürkoğlu, attığı 3 golle galibiyeti getiren isim oldu.

Galatasaray'ın istediği Kerem Aktürkoğlu şov yaptı, 24 Erzincaspor finale uçtu

TFF 3. Lig Play-Off yarı final maçında 24Erzincanspor ile Artvin Hopaspor kozlarını paylaştı. Gloria Sports Arena'da oynanan mücadelenin ilk yarı sessiz geçti. İkinci devre ise tam 6 gol çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kerem Aktürkoğlu, 56 ve 58'de attığı gollerle takımını bir anda 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Golün şokunu hemen atlatan Artvin Hopaspor, 60'da Hüseyin Erol'un kendi kalesine attığı golle farkı 1'e indirdi.

69'da Artvin'de Ahmet Tuna, rakibine yaptığı sert müdahele sonrası direkt kırmızı kart görünce oyun tamamen Erzican'ın hakimiyetine geçti.

81'de kazanılan penaltıda topun başına geçen Kerem, kendisinin ve takımının 3. golünü kaydetti. 86'da sahneye çıkan Hüseyin Erol, farkı 3'e çıkaran isim oldu.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun da kırmızı kart görmesiyle dağılan Artvin, 90+6'da Tunahan ile golü buldu ve 90 dakika Erzincan'ın 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

24 Erzincanspor - 68 Aksaray Belediyespor finali 25 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak.

YORUM YAZ