MENÜ

Galatasaray'ın gündeminde olan Hakan Çalhanoğlu transferinde son dakika! Yeni talip çıktı...

A Milli Futbol Takımın ve Milan’ın yıldız isimlerinden Hakan Çalhanoğlu’nun talipleri artmaya devam ediyor. İtalya Serie A’da sezonu 2. sırada tamamlayan Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu, İtalyan ekibiyle henüz sözleşme uzatmadı. Milan’ın yeni kontrat tekliflerini gözden geçiren milli yıldız için İspanya LaLiga’nın son şampiyonu Atletico Madrid’de talip oldu. İşte son dakika haberinin detayları…

Galatasaray'ın gündeminde olan Hakan Çalhanoğlu transferinde son dakika! Yeni talip çıktı...

A Milli Takımın ve Milan'ın başarılı futbolcusu Hakan Çalhanoğlu'na teklif yağmaya devam ediyor. 2020 Avrupa Şampiyonası için milli takımla Bakü'de bulunan yıldız oyuncu, Milan'da sona eren sözleşmesini henüz uzatmadı.

Haberin Devamı

Geleceği belirsizliğini koruyan Hakan Çalhanoğlu, Milan'ın yeni sözleşme tekliflerini değerlendirme aşamasında. Şu an için serbest oyuncu statüsünde bulunan milli yıldız, gelecek sezon için başka bir kulübe bedelsiz olarak katılabilir.

Daha önce Serie A ve Premier Lig ekiplerinin de talip olduğu söylenen Hakan Çalhanoğlu'na son talip İspanya'dan geldi.

Diego Simeone yönetiminde Real Madrid ve Barcelona'yı geride bırakarak LaLiga şampiyonu olan Atletİco Madrid, milli yıldıza teklifte bulundu.

Milan 3 milyon net ve 3 milyon Euro bonus teklif etti

İtalyan basınından Sky Italia'nın haberine göre, Milan'da yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Hakan Çalhanoğlu için yıllık 3 milyon Euro net ve 3 milyon Euro bonus teklif edildi.

Haberin Devamı

Milan ise Hakan Çalhanoğlu'na yeni kontrat görüşmelerinde 4 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı. Haberde yer alan bilgilere göre, İspanya'ya taşınmayı düşünmeyen Hakan, İtalya'da kalarak teklifleri değerlendirmek istiyor.

YORUM YAZ