MENÜ

Galatasaray'ın gözdesi Florinel Coman'dan muhteşem gol!

Galatasaray'ın gündeminden düşmeyen Romanya'nın yükselen değeri Florinel Coman; hızı, tekniği, oyun zekası ve bitiriciliğiyle Brezilyalı süper star Neymar'I anımsatıyor. Transferi için tüm imkanları zorlayan Galatasaray'ın bu oyuncuya duyduğu ilgiyse taraftarlar arasında büyük heyecan uyandırdı. Taraftarlar özellikle Coman'ın İngiltere ağlarına bıraktığı bu muhteşem golü sosyal medyada paylaşıyor.

Transferde atağa kalkarak genelde genç oyunculara yönelen Galatasaray, Florinel Coman transferi konusunda inatçılığını sürdürüyor. Gözünü Rumen yıldıza diken ve Belhanda, Feghouli, Babel üçlüsünden gelen geliri bu ve başka transferlerde harcayacak olan Galatasaray, geçtiğimiz sezon Gheorge Hagi'nin önerdiği Florinel Coman'ı listeye aldı.

Haberin Devamı

Hagi'nin sıfırdan kurup Romanya Ligi'nde şampiyonluğa taşıdığı Viitorul takımında yıldızı parlayan Coman, 2017 yılında 3 milyon Euro karşılığında Steaua Bükreş'e transfer olmuştu. Bükreş formasıyla bu sezon 35 resmi maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu, rakip filelere 15 gol bıraktı, 7 de asist yaptı.

YORUM YAZ