MENÜ

Galatasaray'ın eski yıldızı sıkı çalışıyor!

2015'in yazında geldiği Galatasaray'dan 2016 Temmuz'unda 6,5 milyon Euro bedelle Porto'ya transfer olan ve Portekiz ekibiyle sergilediği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Brezilyalı sol bek Alex Telles'ten sarı kırmızılı kulübe iyi haber geldi. Telles için Fransız devi Paris Saint-Germain'in 20-25 milyon Euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı iddia edildi. Bu da satıştan %10 pay alacak olan Galatasaray'ın kasasına 1,5-2 milyon Euro gibi bir rakamın girmesi anlamına geliyor. Yıldız oyuncu ise karantina günlerinde bireysel antrenmanlarını sürdürüyor.

Galatasaray 13-14 sezonunda Gremio'dan 6.15 milyon euro karşılığında transfer ettiği Alex Telles'i 2015 yılında Inter'e kiralamış, 1 sezon ardından 6.5 milyon euro + pay karşılığında bonservisiyle Porto'ya göndermişti.

Haberin Devamı

Portekiz ekibinde geçirdiği 3 sezon boyunca Avrupa devlerini peşine takan Telles için ülke basınından flaş bir iddia geldi.

Esportes Gaúchazh'ın haberine göre; Brezilyalı sol bekin satış müzakerelerinde büyük bir ilerleme kaydeden Fransız devi Paris-Saint Germain, transferi yakında sonuçlandıracak.

PSG, yıldız oyuncunun transferi için 20-25 milyon euro civarı bir rakam ödeyecek. Böylelikle bir sonraki satışın kârından %10 pay maddesi koyduran Galatasaray da bu transferden pay elde edecek.

Alex Telles ise bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Yıldız oyuncu yaptığı antrenmanları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

YORUM YAZ