MENÜ

Galatasaray'ın Andre Silva savaşı

Galatasaray, Milan’ın yıldız golcüsü Andre Silva’yı kiralık olraak transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı... Ancak, Aslan bu transfrede İtalyan ekibi Lazio, İspanyol Sevilla ve İngiliz Wolverhampton gibi takımlarla savaşıyor.

Galatasaray'ın Andre Silva savaşı

Galatasaray transfer sezonun açılmasıyla birlikte kancayı Portekizli golcü Andre Silva'ya atmıştı... Sarı- Kırmızılı Yönetim büyük bir titizlikle Portekizli golcünün transferi için mesai harcıyor... Ancak, günler geçtikçe Galatasaray'ın transferdeki rakipleri de haliyle artmaya başladı.

Haberin Devamı

DEVLER ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ

İtalyan devi Milan'ın formasını giyen 22 yaşındaki golcüyü kiralamak isteyen Galatasaray'ın transferdeki rakipleri İtalyan Lazio, İspanyol Sevilla ve İngiliz temsilcisi Wolverhampton.

​MENDES İLE TELEFON TURU

G.Saray Yönetimi, Andre Silva'nın menajeri Jorge Mendes ile geceli gündüzlü telefon görüşmesi yapıyor. İtalyan medyasındaki haberlere göre ise Andre Silva, Galatasaray'a daha yakın konumda.

Haberin Devamı

40 MAÇTA 10 GOLE İMZA ATTI

Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösteren Andre Silva, geçen sezon Milan'da 40 maça çıktı ve 10 gol attı. Silva, milli takımda 26 karşılaşmada 11 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ