MENÜ

Galatasaray'ı yıkan haber! 1 yıl yok

Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan Emre Akbaba dün kulüp doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edildi. Milli futbolcunun aynı sakatlığı geçiren isimler örnek gösterilerek dönüşünün 1 yılı bulabileceği öğrenildi.

Galatasaray'ı yıkan haber! 1 yıl yok

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçında ağır şekilde sakatlanan ve ayağında 3 kırık bulunan Emre Akbaba'dan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı futbolcunun 1 seneden önce sahalara dönmesinin zor olduğu belirtildi. Kulüp doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edilen milli futbolcunun geçirdiği sakatlığın benzerini geçiren Okan Buruk ve Demba Ba gibi isimlerin sahalara dönüşünün 1-2 yıl sürdüğü bildirildi.

Çarşamba gününe kadar hastanede kalacak olan Akbaba'yı dün akşam kulüp başkanı Mustafa Cengiz ziyaret etti. Öte yandan Sarı-Kırmızılıların Rize'den dönüş uçağında duygusal anlar yaşandı. Oyuna girdikten 3 dakika sonra çok ağır bir sakatlık yaşayan ve sahadaki futbolcuları gözyaşına boğan Emre'yi uçakta gören takım arkadaşları iki farklı duyguyu bir arada yaşadı.

Başta Feghouli, Onyekuru, Muslera gibi üzüntülerini aktaran Sarı-Kırmızılı futbolcular, diğer taraftan da " Emre senin için kazandık. Çok üzüldük. hatta sen sakatlanınca donup kaldık. Sonra saha içinde bu maçı senin için kazanmamız gerektiğini konuştuk ve bunu başardık. Şimdi önümüzde iki final var. Sana söz, iki kupayı da alacağız ve sana getireceğiz" diye konuştukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Emre'nin ise "Sakatlandığım için değil, sizleri yalnız bırakacağım için üzgünüm. Ancak kupalar bu sakatlığım için teselli olacaktır" diye yanıt verdiği belirtildi.

YORUM YAZ