MENÜ

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi: Valencia

Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Galatasaray’a yıllardır peşinde olduğu, tanıdık bir yıldız önerildi. Manchester United ile sözleşmesi biten 33 yaşındaki oyuncu yıllık 2.7 milyon Euro net maaşa ‘evet’ demeye hazır.

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi: Valencia

Galatasaray'dan dev bir transfer atağı: Antonio Valencia. Şampiyonlar Ligi’nde ses getirecek bir oluşum için kolları sıvayan Galatasaray’ın listesine her geçen gün yeni bir yıldız giriyor.

Haberin Devamı

Bu kez Sarı- Kırmızılılar’a tanıdık bir ismin önerildiği ortaya çıktı. Daha önce Cim Bom’un defalarca renklerine bağlamak için uğraş verdiği Antonio Valencia için bu kez Aslan’ın kapısı çalındı. Son olarak Manchester United’da forma giyen 33 yaşındaki sağ bekin bonservisinin elinde olması Galatasaray için önemli bir avantaj.

Teklif 2.7 milyon Euro (Yaklaşık 18 milyon TL) net maaşı içeriyor. Sarı- Kırmızılı yöneticilerin bu teklifi teknik direktör Fatih Terim’e ileteceği ve gelecek yanıta göre transferin şekilleneceği iddia ediliyor.

YORUM YAZ