MENÜ

Galatasaray'dan transferde dev hamle! Isco sürprizi

Okan Buruk'un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından ilk olarak Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan Galatasaray, orta sahayı yıldız bir isimle güçlendirmek için harekete geçti. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarı-Kırmızılı ekibin Real Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan İspanyol futbolcu Isco ile yakından ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray'dan transferde dev hamle! Isco sürprizi

Okan Buruk'un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından ilk olarak Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan Galatasaray, orta sahayı yıldız bir isimle güçlendirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Galatasaray, sözleşmesinin 30 Haziran'da sona ermesi ile Real Madrid'den ayrılacak olan Isco ile yakından ilgileniyor. Ayrıca geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Sarı-Kırmızılı ekibin yeniden şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer almak istediği ve tecrübeli yıldızın teknik direktör Okan Buruk'un planlarının önemli bir parçası olabileceği belirtiliyor.

Talipleri fazla

Isco'nun henüz gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak tecrübeli orta sahanın birçok talibi bulunuyor. İspanyol ekipleri Real Betis ve Sevilla futbolcu ile ilgilenirken iki takımın teknik direktörleri Manuel Pellegrini ve Julen Lopetegui, futbolcuyu kadrolarında görmek istiyorlar.

Haberin Devamı

Manuel Pellegrini, oyuncunun özelliklerinin takımının sistemine ve felsefesine mükemmel bir şekilde uyum sağlayacağını düşünürken, Julen Lopetegui ise Isco'yu İspanya Milli Takımı'ndan yakından tanıyor.

Galatasaray ve LaLiga takımlarının dışında Roma'nın da İspanyol futbolcuyu takipte olduğuu haberde katarılanlar arasında yer aldı.

Isco'nun kararı

Birçok takım tarafından izlenen Isco ise, birkaç yıl daha yüksek seviyelerde performans gösterebileceğini düşünüyor ve tercihi, Real Madrid'de son yıllarda kaybettiği önemi geri kazanacağı rekabetçi bir takım seçmek.

2013 yılında Malaga'dan Real Madrid'e transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 17 maçta forma giydi ve 2 kez gol atma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ