MENÜ

Galatasaray'dan son dakika yerli operasyonu! Görkem Sağlam ve Atakan Karazor

Transferin hareketli takımı Galatasaray Willem 2 forması giyen 23 yaşındaki 10 numara Görkem Sağlam ve 24 yaşındaki Stuttgart'lı stoper Atakan Karazor'u kadrosuna katmak istiyor. İki futbolcu için girişimler sürüyor.

Galatasaray'dan son dakika yerli operasyonu! Görkem Sağlam ve Atakan Karazor

Galatasaray'da transfer harekatı son hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım. Willem 2 forması giyen 23 yaşındaki 10 numara Görkem Sağlam ve 24 yaşındaki Stuttgart'lı stoper Atakan Karazor'u kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

10 numara Görkem Sağlam

Willem 2 forması giyen 23 yaşındaki Görkem Sağlam 10 numara pozisyonunda oynuyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu cüzi bir bonservis karşılığında transfer edilmek isteniyor. Görkem geçen hafta Ali Akman'la birlikte Hollanda Ligi'nde haftanın 11'ine seçilmişti.

Atakan Karazor joker

Stuttgart forması giyen 24 yaşındaki stoper ve ön libero Atakan Karazor bir süredir Galatasaray'ın gündeminde. Sarı-Kırmızılı takım 2 milyon Euro talep edilen oyuncunun bonservisini aşağıya çekmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Eren Dinkci de olabilir!

Galatasaray ayrıca Werder Bremen forması giyen Eren Dinkci ile de ilgileniyor. 19 yaşındaki forvet oyuncusunun sözleşmesi de sezon sonunda bitecek. Sarı-Kırmızılı takımın Halil Dervişoğlu transferini gerçekleştirememesi durumunda Eren'i kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

YORUM YAZ