MENÜ

Galatasaray'dan son dakika transfer operasyonu... Berkay ve Ahmet!

Fatih Terim, “Orta saha ve stopere de takviye istiyorum” dedi, yönetim harekete geçti. Galatasaray, Hamburg’un başarılı orta saha oyuncusu Berkay Özcan’ı kiralamaya çalışıyor. Defansa da Mainz’ın 20 yaşındaki gurbetçisi Ahmet Gürleyen düşünülüyor.

Galatasaray'dan son dakika transfer operasyonu... Berkay ve Ahmet!

2 Eylül’de sona erecek transfer dönemi öncesi Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor. Hareketlilik sadece Falcao cephesinde değil. İki bölgeye daha takviye yapılması için çalışmalar yürütülüyor. Fatih Terim son Konyaspor maçının ardından, “Falcao’yu hangi hoca istemez? Bana kalırsa orta saha ve stopere de takviye gerekli” demişti. Bu sözlerin ardından yönetim harekete geçti. Kadroda 13 yabancı olduğu için gündemde yerli futbolcular var. Rota ise Almanya. Falcao için yabancı kontenjanında bir boşluk bırakan Cim Bom, stopere ve orta sahaya gurbetçi isimler almayı düşünüyor. Hedefteki ilk oyuncu; Hamburg’tan Berkay Özcan...

Haberin Devamı

Bild de Berkay’ı yazdı

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild, “Berkay hocasının gözüne giremedi. İstanbul takımlarından birine kiralanabilir” derken, Galatasaray hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşme halinde. Ofansif özelliği ile dikkat çeken 21 yaşındaki Berkay, A Milli Takım formasını 3 kez terletti. Stoper için de Mainz’ın 20 yaşındaki ismi Ahmet Gürleyen gündemde. A takım ile profesyonel sözleşmeye imza atan 1.93’lük Ahmet’in aynı Berkay gibi kiralanması planlanıyor.

YORUM YAZ