MENÜ

Galatasaray'dan Levent Özçelik'e destek!

Euro 2020’de oynanan İtalya - İspanya karşılaşmasında yaptığı anlatım hatasıyla sosyal medyanın diline düşen ve bazı kullanıcıların yoğun eleştirilerini alan duayen spiker Levent Özçelik’e, Galatasaray kulübü destek mesajı paylaştı. Levent Özçelik’in anlatımıyla tarihi başarılarına ulaştığı anları paylaşan Galatasaray’ın bu videosu ortamı yumuşattı.

Galatasaray tarihinin en önemli 3 zaferini de anlatan Levent Özçelik’e, sarı kırmızılı kulüpten destek mesajı geldi.

Haberin Devamı

Unutulmaz Şampiyonluk Kulüpler Kupasındaki Neuchatel Xamax, UEFA Kupasındaki Arsenal ve Süper Kupa maçındaki Real Madrid maçından kesitler yayınlayan Galatasaray; usta spikerin yanında olduğunu ifade etti.

Galatasaray kulübünün sosyal medyada paylaştığı videoda, “Güzel Türkçesi, coşkulu anlatımlarıyla tarihi zaferlerimizde daima yanımızda olan Sn. Levent Özçelik'e sevgilerimizle…” ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Euro 2020 Yarı Final karşılaşmasında İtalya ve İspanya karşı karşıya gelirken TRT mikrofonlarında Levent Özçelik vardı. İtalya’nın Chiesa ile 1-0 öne geçtiği golü, futbolu bırakmış Inzaghi attı diye anlatan ve sonrasında uzun uzun Inzaghi diye sevinen Levent Özçelik’in yaptığı hata sosyal medyada uzun bir süre konuşuldu.

YORUM YAZ