MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap geldi!

Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki 12 Mayıs paylaşımları savaşı kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe'nin gece saat 00:00'daki paylaşımına Galatasaray'dan videolu yanıt saat tam 19:05'te geldi. Galatasaray kulübü, "Size her mayıs bizi hatırlatır" sözleriyle rakibine göndermede bulundu.

Süper lig'İn iki ezeli rakibi Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabet sosyal medyada da devam ediyor. dün gece Fenerbahçe'nin yaptığı 12 Mayıs 2012 paylaşımına sarı kırmızılılardan yanıt geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray sosyal medya hesabından o gün oynanan karşılaşmanın en kritik anlarını ve sembol olan şampiyonluk sevincini paylaşırken, "Her şey unutulur hatıralar kalır, size her MAYIS bizi HATIRLATIR! #KadıköyHatırası" paylaşımıyla ezeli rakibine cevap verdi.

Peki o yıl neler olumuştu?

2011-2012 sezonunda bir sezonluk olmak üzere play-off uygulaması gelmişti. Ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar Şampiyonluk Grubu'nda şampiyon olmak için yeniden mücadele etmişlerdi. O sezon Galatasaray ligi 77 puanla ilk sırada bitirmiş, Fenerbahçe 68, Trabzonspor 56 ve Beşiktaş 55 puanla sıralanmıştı.

Kural gereği puanlar ikiye bölünmüş ve 4 takım Şampiyonluk Grubu'nda kozlarını paylaşmıştı. 6 maç üzerinden lig usulüne göre oynanan grupta son karşılaşma Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kadıköy'de oynanmıştı. Maç öncesi Galatasaray 47, Fenerbahçe ise 46 puandaydı. Yıllardır rakibini Kadıköy'de yenen sarı-lacivertli takım kazanması halinde şampiyon olacaktı. Galatasaray için ise 1 puan bile yeterliydi.

Haberin Devamı

Tüm ülkenin nefesini tutarak izlediği maçta Fenerbahçe ile Galatasaray 0-0 berabere kalmış, Fatih Terim ve öğrencileri mutlu sona ulaşarak ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırmıştı.

YORUM YAZ