MENÜ

Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi öncesi büyük gelir!

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbinin tüm biletleri, dün itibarıyla tükendi. Yarınki dev karşılaşmayı tribünde 52 bin kişi izleyecek. Cim Bom sadece bu bilet satışından 5 milyon Lira hasılat elde etti.

Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi öncesi büyük gelir!

Cim Bom’un kasası doldu... Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın akşam Türk Telekom Stadı’nda oynanacak sezonun en kritik derbisinin tüm biletleri tükendi. Dev mücadeleyi tribünlerde 52 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Galatasaray Yönetimi, özellikle kombine sahiplerine çağrı üstüne çağrı yaparak, stada gelemeyecek olanlardan biletlerini tek maçlığına transfer etmelerini istiyor. Satışa çıktıktan sonra 2 gün içinde tükenen biletlerle birlikte, Galatasaray 5 milyon Lira’yı kasasına koymuş oldu.

Haberin Devamı

Boş localar da kiralandı

18 bin biletten 3.7 milyon Lira, boş olan 43 locayı kiralayarak 1 milyon Lira, Beşiktaş tribününden de 372 bin TL gelir elde eden Sarı-Kırmızılılar, tam da nakit ödemeye ihtiyaç duyulan günlerde rahat bir nefes almış oldu. Maç günü stat yanındaki mağazadan yapılacak alışverişlerle birlikte, Galatasaray’ın elde ettiği derbi geliri daha da artacak.

YORUM YAZ