MENÜ

Galatasaray'dan "Başarılı" sözleşme!

Galatasaray, Belçikalı avukat Dupont ile başarıya endeksli bir sözleşme yaptı. Ünlü avukat, ceza alınmaz ya da öngörülen 1+1 yıllık meni hafifletirse sağladığı artı değerden pay sahibi olacak.

Galatasaray'dan "Başarılı" sözleşme!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın kaderinin belli olacağı UEFA’daki toplantıda sarı-kırmızılıları savunacak dünyaca ünlü avukat Jean Luis Dupont’un, başarıya endeksli bir anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

UEFA Finansal Fair Play
kurallarına uymadığı için 1+1 sene Avrupa kupalarından men cezası alması gündemde olan Cim-Bom’un anlaşma sağladığı Belçikalı avukat, 23 Şubat’taki davanın sonucuna göre bir para elde edecek. Buna göre Galatasaray 1+1 sene men cezası alırsa Dupont sarı-kırmızılılardan para almayacak. Ancak Galatasaray ceza almaz veya öngörülen ceza hafifletilirse bu durumda kazanılacak artı değerden pay sahibi olacak.

Galatasaray’da 23 Şubat’taki duruşmaya Burak Yılmaz’ın satılmasıyla ilgili detaylar da savunma dosyasına eklenecek. Sarı-kırmızılıların, “En iyi oyuncularımızdan birini, golcümüzü sattık. Futbolcuya 3.5 yıl için ödeyeceğimiz rakamla beraber neredeyse 20 milyon euroluk bir tasarrufta bulunduk” diyerek ek bir rapor hazırladıkları belirlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ