MENÜ

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Falcao'nun eşinden paylaşım!

Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada Süper Lig ekipleri gelecek sezon için planlamalarını yaparken, Galatasaray'ın sezon başında aylarca süren çabalar sonucu kadrosuna kattığı Radamel Falcao'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Kolombiyalı yıldızın menajeri bu iddiaları yalanlamış ve Falcao'nun İstanbul'da mutlu olduğunu söylemişti. Karantina günlerini evinde geçiren Falcao ise evinin bahçesinde çocuklarıyla futbol oynuyor.

Mali anlamda çıkış arayan Galatasaray'ın indirim konusunda en fazla zorlandığı isim Falcao… Bonuslarıyla beraber yaklaşık 8 milyon euro kazanan Kolombiyalı oyuncudan indirim isteyen Galatasaray yönetimi ile Falcao arasında görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

Sezon başında Galatasaray'a gelen ve transferi büyük bir gündem yaratan Radamel Falcao, son günlerde ortaya atılan ayrılık iddiaları ile ilgili konuşmuş ve Galatasaray'da mutlu olduğunu belirtmişti.

Yıldız futbolcu ise karantina sürecinde evinde ailesi ile birlikte zaman geçiriyor. Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, yıldız oyuncu ve çocuklarının bahçede futbol oynadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM YAZ