MENÜ

Galatasaray'da Yusuf Günay'ın testi pozitif çıktı: Belirtiler yoktu!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’ın corona virüs testi pozitif çıktı. Sarı - Kırmızılı ekipte İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’tan sonra Teknik Direktör Fatih Terim’in de test sonucunun pozitif çıkmıştı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, son gelişmeleri Fanatik TV’ye aktardı.

Galatasaray'da corona virüs alarmı... İkinci Başkan abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın corona virüs test sonuçları pozitif çıktı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

BÖYLE BİR DURUM BEKLENMİYORDU

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın sonucunun beklenmediğini ifade eden Metin Karabaş, 'Sayın Yusuf Günay’ın atmış olduğu tweet ile birlikte test sonucunun pozitif çıktığını öğrendik. Aslında kendisi hastanede bu testin sonucunu bekliyordu ve maalesef pozitif çıktı. Önce sayın Albayrak ve eşi ardından Fatih Terim’in testleri pozitif çıkmıştı. Yusuf Günay’ın böyle bir gelişmeyi beklediği söylenemez. Çünkü bir belirti yoktu. Genel durumunun iyi olduğunu söyleyelim.' dedi.

SÜREÇLER İYİ İLERLİYOR

Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in sağlık durumunu değerlendiren Metin Karabaş, 'Abdurrahim Albayrak ve eşinin genel durumları iyi. Süreç devam ediyor. Fatih Terim’in durumunun daha iyi olduğunu bugün Buse Terim’in paylaşımından sonra daha net bir şekilde anladık.' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KONTROLLER DEVAM EDİYOR

Galatasaray'da oyuncuların sağlık durumlarını gündemine alan Metin Karabaş, 'Şuan için takımda yapılan testlerde pozitif olan bir vaka yok. Kontrol ve testler devam ediyor.' dedi.

YORUM YAZ