MENÜ

Galatasaray'da yoğun pazarlık

Galatasaray, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a 4 milyon euro bonservis teklif etti. 6 milyon euroda ısrar eden Başkan Mesut Hoşcan, sarı-kırmızılı kulübün teklifini yükseltmesi halinde transferin gerçekleşeceğini bildirdi.

Galatasaray'da yoğun pazarlık

Galatasaray, transferin bitmesine sadece 3 gün kala yoğun bir trafiğin içine girdi. Cim-Bom’da bir taraftan İdari Menajer Cenk Ergün, Brezilya’da temaslarda bulunurken diğer yandan da Tarık Çamdal için yoğun mesai harcanıyor. Sarı-kırmızılılar, Tarık için Eskişehirspor’un kapısını yeniden çaldı.

Milliyet’e konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray’dan 4 milyon euroluk bir teklif aldıklarını belirterek, “Önceki teklifin üzerine çıktılar ancak bizim şartlarımızda bir değişiklik yok. (6 milyon euro) Bunu da kendilerine ilettik. Galatasaraylı idareciler düşünmek için süre istedi. Daha önce Umut ve Furkan isimlerine sıcak bakıyorduk ancak şu aşamada kadro planlamamızı tamamladık. O nedenle para ile beraber herhangi bir oyuncu talebimiz olmayacak. Sadece oyununun bonservisi ödenirse transferi gerçekleşir. Ancak aradaki farkın da şu aşamada ciddi bir sorun olduğunu belirtmeliyim” dedi.

Galatasaray’ın transferin biteceği 1 Eylül tarihine kadar Tarık Çamdal için çaba harcayacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, yetenekli futbolcunun transferinde mutlu sona ulaşmak için gerekirse 6 milyon euroya çıkabileceği öğrenildi.

Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ