MENÜ

Galatasaray'da yıldızlar yenilgiyle döndü

Galatasaray’ın yıldızları Falcao ve Feghouli kurtarıcı olarak ikinci yarıda oyuna girdi ancak sonuç değişmedi. Cim Bom’un teselli golünü Kerem Aktürkoğlu atarken, kırmızı kart gören Mohamed’in yokluğunda pazar günü Falcao’nun 11’de olması bekleniyor.

Galatasaray'da yıldızlar yenilgiyle döndü

Yaklaşık 2 aylık sakatlığının ardından geçtiğimiz haftaki Erzurumspor maçında kulübede olan ve son 4 dakikada şans bulan Falcao, Ankaragücü deplasmanında ikinci yarıda oyuna girdi. Teknik direktör Fatih Terim, çift forvetle sisteme dönerken, Mostafa Mohamed kırmızı kart görüp atılınca, tüm planlar şaştı. Aslan’ın bir diğer yıldızı Feghouli ise 79. dakikada sahaya ayak bastı. Tam 6 hafta sonra formasına kavuşan Cezayirli futbolcunun çabası, sonucu değiştirmeye yetmedi. Falcao ve Feghouli gibi isimlerin kurtarıcı olarak oyuna girdiği maçta, Galatasaray’ın tek golü genç Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi.

Haberin Devamı

Aslan yine Falcao’ya kaldı

Mostafa Mohamed direkt kırmızı karttan atıldığı için Sivasspor ve Kayserispor maçlarında takımı yalnız bırakacak. Onun yokluğunda ise Falcao’nun bu kez ilk 11’de olması bekleniyor. Feghouli’nin de pazar günkü Sivasspor mücadelesinde Arda veya Emre Kılınç’ın yerine 11’de yer alması yüksek ihtimal.

YORUM YAZ