MENÜ

Galatasaray'da Mert Çetin bilmecesi! 'Kesinleşecek ama...'

Sezon başında Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olan ve adı Galatasaray ile anılan Mert Çetin bilmecesi sürüyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Mert Çetin isminin Galatasaray'a ne kadar yakın olduğunu Fanatik TV'de değerlendirdi. Metin Karabaş, 'Bu isim önümüzdeki günlerde olumlu ya da olumsuz netlik kazanacak ancak Roma oyuncusunu kolay vermeyecek gibi duruyor.' yorumunu yaptı.

Galatasaray ile adı anılan Roma'nın stoperi Mert Çetin bilmecesi sürüyor. Sarı- Kırmızılı ekip, sezon başında Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olan Mert Çetin'i kiralamak istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Mert Çetin ismini Fanatik TV'de değerlendirdi. Sarı - Kırmızılı ekibin Mert'i ciddi bir şekilde istediğini vurgulayan Metin Karabaş, ''Galatasaray, Mert'i uzun zamandır gündeminde tutuyor. Sezon başında da bu oyuncuyu kiralık olarak isteme durumu vardı. Şuanda daha ciddi bir şekilde Mert’i istiyor. Önümüzdeki günler bu transferin olumlu ya da olumsuz netleşmesini sağlayacak.' dedi.

Transfer görüşmelerinin olumlu ilerlediğini dile getiren Metin Karabaş, ''Roma bu oyuncuyu çok kolay vermeyecek gibi gözüküyor. Kiralarsa da öncelik olarak İtalya ligini düşünüyorlar. Tabi Galatasaray gibi büyük bir kulüpte devreye girince şuan görüşmeler pozitif ilerliyor. Önümüzdeki süreçte Mert’in Galatasaray’a gelme ihtimali var.'' dedi.

YORUM YAZ