MENÜ

Galatasaray'da transfer gelişmeleri!

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Sarı - Kırmızılı takımın transfer gündemini Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında değerlendirdi. Galatasaray ile adı anılan Arda Turan için Metin Karabaş, 'Arda Turan'ın durumu artık tamamen Fatih Terim'e bağlı. Arda ile opsiyonlu bir sözleşme bile olabilir.' dedi.

Ara transfer dönemi yaklaşırken muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'ın hangi bölgelere hangi isimlerle transfer yapacağını Fanatik TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer listesindeki isimleri değerlendiren Metin Karabaş, 'Savunmanın sonuna son dönemlerde de tekrar gündeme gelen Leipzig'de Saracchi. Kiralık olarak Galatasaray ile adı geçiyor. Olma ihtimali yüksek. Bir diğer isim Da Costa. Diagne çok büyük bir ihtimalle döenecek. Bunun dışında Onyekuru'yu söylemiştik. Arda Turan'ın durumu artık tamamen Fatih Terim'e bağlı. Fatih Terim onay verirse Galatasaray Arda'yı uygun bir maliyetle takıma katacak hatta opsiyonlu bir sözleşmesi bile olabilir.' dedi.

Galatasaray'dan gidebilecek isimleri değerlendiren Metin Karabaş, 'Gidecekeler arasında Seri ve Emre Mor'u söylemiştik. Belhanda'nın gitmesi sürpriz değil. Arabistan'dan teklifler var ama oyuncu bunu kabul edecek mi? Oyuncu bunu kabul ettiği zaman teknik heyet Belhanda'ya kal demeyecek. Belhanda ile Galatasaray taraftarının arasının düzelme ihtimali çok düşük. O yüzden her iki taraf içinde doğrusu bir ayrılık olması. Belhanda'nın bu seferki tutumu biraz daha gitmeye yönelik gibi gözüküyor.' dedi.

YORUM YAZ