MENÜ

Galatasaray'da transfer gelişmeleri! Simon Kjaer...

Süper Lig'de ilk yarı tamamlanırken Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi'yi kadrosuna kadar Sarı - Kırmızılı ekip, stoper mevkisine katkı yapmak istiyor. Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin eski Danimarkalı oyuncusu Simon Kjaer ile ilgilenildiği iddialarını Fanatik TV'de değerlendiren Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, 'Simon Kjaer, Galatasaray'a öneriliyor ancak Galatasaray için bir önceliği yok.' dedi.

Ara transfer döneminde Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi'yi kadrosuna katan Galatasaray, stoper mevkisine katkı yapmak istiyor.

Haberin Devamı

Sarı - Kırmızılıların stoper mevkisi için Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Simon Kjaer ile ilgilendiği iddialarını Fanatik TV'de yorumlayan Metin Karabaş, 'Simon Kjaer ismi her transfer döneminde Türkiye'de konuşuluyor. Menajerler tarafından teklif ediliyor. Ancak Galatasaray Kjaer'e gitmiş durumda değil. Kjaer'in Galatasaray'a önerilme durumu var. Şuan öncelik olacağını düşünmüyorum. Mert Çetin mi Simon Kjaer mi diye sorarsan Mert Galatasaray için daha öncelikli.' yorumunu yaptı.

Sarı - Kırmızılı taraftarların sürpriz isimlere hazır olması gerektiğini vurgulayan Metin Karabaş, 'Transfer süreçleri çok ilginçtir hiç olmayacak dediğin transfer bazı durumlar netleşirse ve koşullar uyarsa gerçekleşebilir. Ama Kjaer için çok ciddiye alınacak bir durum söz konusu değil. ' dedi.

YORUM YAZ