MENÜ

Galatasaray'da taraftarı heyecanlandıran transfer gelişmesi!

Galatasaray'ın transfer gündeminde son dakika gelişmesi... Geçen sezon Sarı-kırmızılı formayı kiralık olarak giyen Gedson Fernandes'te taraftarı heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın yoğun mesai harcadığı Gedson Fernandes transferindeki son gelişmeleri aktardı.

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Geçen sezon Sarı-kırmızılı formayı kiralık olarak giyen Gedson Fernandes'te taraftarı heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın yoğun mesai harcadığı Gedson Fernandes transferindeki son gelişmeleri aktardı.

Galatasaray'ın transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşandığını ifade eden Yakup Çınar, "Benfica'nın Arouca takımıyla oynadığı karşılaşmada Gedson Fernandes kadroda yer almadı ve bu durum Galatasaray taraftarını daha çok heyecanlandırdı. Fatih hoca özellikle Gedson Fernandes transferini istiyor. Geçen sezon düşüşe geçmişken Galatasaray ile tekrar çıkış yakalamıştı. Ama Benfica'ya döndüğünde şans bulamamıştı." dedi.

Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferi için Benfica'ya 2 milyon euro kiralama bedeliyle 8 milyon euro satın alma opsiyonlu sözleşme teklif ettiğini ifade eden Yakup Çınar, "Oyuncu Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Orada oynamadığı için inanılmaz mutsuz. Kendisi de bu konu hakkında kulübüne baskı yapıyor. Önümüzdeki hafta Gedson Fernandes konusunda sıcak gelişmeler yaşanacak." dedi.

YORUM YAZ