MENÜ

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Kocuk'un yeni takımı...

Son dakika transfer haberi... Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor, Galatasaray'ın 25 yaşındaki kalecisi Okan Kocuk'u kadrosuna katıyor. Transfer tahtası kapalı olan Karadeniz ekibi, yasağın kalkmasıyla Okan Kocuk, Esat Mala, Douglas ve Zeki Yavru'ya imza attıracak.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Kocuk'un yeni takımı...

2020/21 sezonunda TFF 1. Lig'i 70 puanla tamamlayan ve Adana Demirspor'la beraber adını Süper Lig'e yazdıran Giresunspor, transferde atağa kalktı. 44 yıl sonra geldiği Süper Lig'de kalıcı olmayı amaçlayan Karadeniz ekibi, flaş bir transfer yaptı.

Haberin Devamı

Çotanaklar, Galatasaray'ın yollarını ayıracağı Okan Kocuk ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'da 24 maça çıkan 25 yaşındaki kaleci, kısa süre içerisinde resmen Giresunspor'un futbolcusu olacak.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Okan Kocukun yeni takımı...

Temmuz 2019'da Bursaspor'dan Galatasaray'a gelen Okan Kocuk, Sarı Kırmızılı ekipte çıktığı 24 resmi maçta 35 gol yedi, 5 maçta kalesini gole kapattı.

3 imza daha!

Transfer tahtası kapalı olan Çotanaklar, 3 önemli isimle daha anlaşmaya vardı. Partizani'den Esat Mala, Dnipro'dan Douglas ve Yeni Malatyaspor'dan Zeki Yavru ile anlaşmaya varan Yeşil Beyazlı ekip, transfer yasağının kalkmasıyla yeni transferlerine imza töreni düzenleyecek.

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ