MENÜ

Galatasaray'da son durum... Fatih Terim sürpriz yapabilir!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında evinde Konyaspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, NEF Stadyumu'nda 17 ekim pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Milli aranın ardından ilk sınavına Konyaspor karşısında çıkacak olan Galatasaray'daki son durumu fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray - Konyaspor maçına doğru... Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, evinde Konyaspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, NEF Stadyumu'nda 17 ekim pazar günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Haberin Devamı

Milli aranın ardından ilk sınavına Konyaspor karşısında çıkacak olan Galatasaray'daki son durumu fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Fanatik TV'ye aktardı.

Konyaspor maçı öncesi Galatasaray'da cezası bulunan Marcao ve Berkan Kutlu'nun forma giyemeyeceğini hatırlatan Yakup Çınar, "Sacha Boey'in sakatlığı geçti. Fatih hoca şans verirse bu maçta forma giyebilecek. Ama Beşiktaş ve Moskova maçlarını düşünerek bu Boey, maça yedek olarak da başlayabilir." dedi.

Muslera'nın Uruguay'ın Brezilya ile oynayacağı maçtan yorgun dönebileceğini ifade eden Yakup Çınar, "Fatih hocadan Fatih Öztürk tercihi gelebilir. O da oldukça formsuzdu. İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında üç gol görmüştü kalesinde. Aynı şekilde İsmail Çipe de formsuzluğuyla dikkat çekiyor." dedi.

YORUM YAZ