MENÜ

Galatasaray'da son dakika transfer açıklaması: Girişimler başladı!

Galatasaray transfer açıklaması... Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK karşısında aldığı galibiyetle rakipleriyle arasındaki puan farkını azaltan Galatasaray'da keyifler yerinde. Avrupa Ligi'nde de yoluna devam eden Sarı-kırmızılılar, ocak ayı transfer dönemi için çalışmalara başladı. Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'ın transfer gündemindeki son gelişmeleri Fanatik TV'de değerlendirdi.

Galatasaray'da son dakika transfer açıklaması... Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK karşısında aldığı galibiyetle rakipleriyle arasındaki puan farkını azaltan Galatasaray'da keyifler yerinde. Avrupa Ligi'nde de yoluna devam eden Sarı-kırmızılılar, ocak ayı transfer dönemi için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'ın transfer gündemindeki son gelişmeleri Fanatik TV'de değerlendirdi.

Galatasaray'da Gaziantep FK karşısında alınan galibiyetinin ardından transfer çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Metin Karabaş, "Galatasaray 6 ve 8 numara arayışlarını sürdürüyor. Transfer döneminde de bu bölgelere arayışlar olmuştu. Gedson Fernandes ve Elneni gibi isimler kulüplerin bu oyuncuları elden çıkarmak istememesinden dolayı bu transferler geçekleşmemişti. Bu oyuncular için tekrar girişimler başladı." dedi.

Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ve Marcao'ya talipler olduğunu söyleyen Metin Karabaş, "Bu oyuncuların performansı kendilerini cazip bir transfer hamlesi haline getirmiş durumda. Galatasaray Marcao ve Kerem'i ocak transfer döneminde kesinlikle elden çıkarmayı düşünmüyor. Galatasaray'da teklif gelmesi halinde Babel ve Feghouli'nin gitmesi ihtimaller arasında olabilir ama rakamlar çok ciddi olmadığı sürece gönderilecek isimler arasında büyük sürprizler olmayacaktır." dedi.

YORUM YAZ