MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Santiago Arias ismi gündeme geldi

Galatasaray gelecek sezonun kadrosunu kurmak için şimdiden çalışmalara başladı. Sarı Kırmızılı ekip yoğun bir şekilde araştırmalarını sürdürürken Fatih Terim'in de istediği futbolcuları gündemine almaya başladı. Galatasaray'da son olarak gündeme gelen isim ise Atletico Madrid'den Santiago Arias oldu.

Galatasaray'da son dakika! Santiago Arias ismi gündeme geldi

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir isim gündeme geldi. Atletico Madrid forması giyen Santiago Arias'ın yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Diario AS' ın haberine göre, sarı-kırmızılıların Atletico Madrid'in sağ beki Santiago Arias'ı transfer etmek istediği iddia edildi. 2018 yazında PSV Eindhoven'dan 11 milyon euro karşılığında Atletico'ya transfer olan Arias, bu sezon kulübünde yalnızca 7 La Liga maçına çıkabildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim'in sağ bek mevkiinde Şener Özbayraklı'dan ve Linnes'ten istediği verimi alamaması sonucu arayışa girdiği öğrenildi. Transferde Galatasaray'ın şu an için nabız yokladığı, Arias için İtalyan kulüplerinin de devrede olduğu aktarıldı.

Galatasarayda son dakika Santiago Arias ismi gündeme geldi

YORUM YAZ