MENÜ

Galatasaray'da son dakika gelişmesi! İşte Marcao'ya kesilecek ceza!

Galatasaray Süper Lig'in ilk haftasına olaylı başladı. Giresunspor'a konuk olan Sarı-kırmızılarda Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı hareket maçın önüne geçti. Galatasaray'dan konuyla ilgili ilk hamle geldi. Marcao'yu kadro dışı bırakan Sarı-kırmızılılar, idari cezanın da verileceğini vurguladı. Tivibu Spor'a konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Marcao konusuyla ilgili son durumu değerlendirdi.

Galatasaray'da son dakika gelişmesi! İşte Marcao'ya kesilecek ceza... Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor'a konuk olan Sarı-kırmızılarda Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı hareket maçın önüne geçti. Galatasaray'dan konuyla ilgili ilk hamle geldi. Marcao'yu kadro dışı bırakan Sarı-kırmızılılar, idari cezanın da verileceğini vurguladı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'a konuşan fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Marcao konusuyla ilgili son durumu değerlendirdi.

Marcao'ya yaklaşık 100 bin euro civarında bir idari ceza kesileceğini ifade eden Yakup Çınar, "Galatasaray tabi ki bir anda Marcao'yu silmeyecek. 10-15 milyon euro değerinde bir oyuncu. Galatasaray'ın para kazanabileceği tek oyuncu diyebiliriz." dedi.

Marcao'nun kendisini "Kerem takım kaptanı değil bana neden sus işareti yapıyor?" diyerek kendisini savunduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Galatasaray cezasını verecek ama şunu da söyleyelim; Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek ceza da önemli. Ben en 5 maç ceza almasını bekliyorum ama Galatasaray oyuncuyu kaybetmemek için elinden geleni yapacak." dedi.

YORUM YAZ