MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Galatasaray'dan Rose ve Auirer bombası

Galatasaray'da son dakika haberi... Mariano ile Nagatomo’yu devre arasında elden çıkarmaya karar veren Cim Bom’a müjde... Tottenham, sağ bek Serge Aurier ile sol bek Danny Rose’u satış listesine koydu. Talipliler arasına hiç vakit kaybetmeden Galatasaray da dahil oldu.

Galatasaray'da son dakika! Galatasaray'dan Rose ve Auirer bombası

Galatasaray'dan son dakika hamlesi... Takımın her iki beki Mariano ve Nagatomo’nun bu sezonki performansından hiç memnun kalmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu isimlerle devre arasında yolları ayırmayı planlıyor. Sezon sonunda kontratı bitecek iki futbolcuyu da gözden çıkaran tecrübeli hoca, buradan gelecek parayla kadrosunu daha da güçlendirmenin hesapları içinde. Tam da Terim yol haritası çizmeye hazırlanırken, İngiltere’den ilaç gibi bir haber geldi. Yaklaşık 1 milyar Euro kadro değeri bulunmasına rağmen hem ligde hem de Avrupa’da istediği sonuçları alamayan Tottenham’da, teknik direktör Pochettino, 5 futbolcuyu satış listesine koymaya karar verdi. Bu oyuncular arasında, tam da Terim’in istediği tipte iki oyuncu bulunuyor.

Haberin Devamı

Yeni Eboue’yi buldular...

Sağ bekte Fildişi Sahilli Serge Auirer, sol bekte de İngiliz Danny Rose, satılarak ya da kiralanarak bir başka kulübe gönderilecek. Haberi alan birçok menacer şimdiden bu oyunculara kulüp bulmak için çalışmalara başladı. Talipliler arasına vakit kaybetmeden dahil olan kulüplerden biri de Galatasaray’dı. Sarı-Kırmızılılar iki oyuncuyu da kiralamaya çalışacak. 29 yaşındaki sol bek Rose’un transferi hiç kolay görünmüyor.

Ancak 26 yaşındaki Aurier için tüm şartlar zorlanacak. Terim, Aurier’in Galatasaray’da yeni bir Eboue etkisi yaratabileceğini düşünüyor.

Yasin Cam

YORUM YAZ