MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Fatih Terim yeniden kolları sıvadı!

Derbi yenilgisi sonrasındaki ilk idmanda ağzını bıçak açmayan Terim, dünkü antrenmanda takımını yeniden ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. Marsilya maçını hedef olarak gösteren Fatih hoca, "Başınızı yerden kaldırın, yola devam ediyoruz" sözleriyle öğrencilerine seslendi.

Galatasaray'da son dakika! Fatih Terim yeniden kolları sıvadı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya'daki terapi seanslarına kaldığı yerden devam ediyor. 1-0 öne geçtikleri Fenerbahçe derbisinde yaşanan mağlubiyet nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan ve bir de kırmızı kart görerek olası bir men cezasının yolunu açan tecrübeli teknik adam, şoku yavaş yavaş üzerinden atıyor. Derbi sonrasındaki ilk idmanda ağzını bıçak açmayan ve çok keyifsiz görünen Terim, dünkü antrenmanda ise yeniden kolları sıvadı ve takımına rota olarak Avrupa'yı gösterdi. Marsilya maçının önemini anlatan Fatih hoca, "Başınızı yerden kaldırmanızı istiyorum. Marsilya maçını kazanıp, yola devam ediyoruz. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Bulunduğumuz yerden daha da hırslı bir şekilde çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kadroda değişiklik var

Avrupa Ligi'nde grup liderliğini korumak ve son 16'ya doğrudan kalabilmek adına Marsilya maçına çok önem veren Terim, kadroda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyor. Fenerbahçe derbisinde özellikle Van Aanholt'un performansından hiç memnun olmayan tecrübeli hoca, sol bekte Ömer Bayram'ı oynatacak. Terim ayrıca Barış Alper Yılmaz'a da kadroda yer arıyor. Genç yeteneğin, Morutan'ın yerine sağ kanatta başlama ihtimali çok yüksek. Başarılı çalıştırıcı, kadroya son şeklini bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılacak son antrenmanda verecek.

Metin Karabaş

YORUM YAZ