MENÜ

Galatasaray'da son dakika: Falcao, Muslera, Saracchi

Galatasaray'da bir yandan covid-19 testleri negatif çıkan futbolcuların sevinci yaşanırken, diğer yandan gözler sakatlıkları süren oyunculara çevrilmiş durumda. Hatayspor ile hafta sonunda oynanacak zorlu maç öncesi Muslera, Falcao ve Saracchi ile ilgili son dakika bilgilendirmesi yapıldı. Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki son dakika gelişmelerini aktarıyoruz. İşte Falcao, Muslera ve Saracchi'den son bilgiler.

Galatasaray'da son dakika: Falcao, Muslera, Saracchi

Galatasaray - Hatayspor maçı ncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hazırlıklar sürerken, durumu merak edilen oyuncularla ilgili de bilgi verildi. Florya'da bugün yapılan antrenmanla ilgili şu bilgiler aktarıldı; Aantrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra teknik driller üzerinde duruldu. Devam eden bölümde pas oyunları gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Bir süredir çeşitli sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao, kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı.

Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

YORUM YAZ