MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Domenec Torrent'ten ayağının tozuyla Türkçe tweet!

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, İstanbul'a geldi. İstanbul'a geldikten kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İspanyol teknik adam, ''Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. 'Galatasaray'la uzun süredir görüşüyordum' diye bir beyanatım olmamıştır'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da son dakika! Domenec Torrent'ten ayağının tozuyla Türkçe tweet!

Galatasaray'ın teknik direktörlük konusunda görüşmelerini sürdürdüğü Domenec Torrent, İstanbul'a geldi. İspanyol teknik adamı taşıyan uçak TSİ 20.15'te İspanya'nın Barcelona kentinden havalandı. Türk Hava Yolları'na ait uçak, saat 23.50 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. 59 yaşındaki teknik adam, kendisini bekleyen yöneticilerle birlikte araçla alandan ayrıldı.

Haberin Devamı

'Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım'

İstanbul'a geldikten sonra kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Torrent, ''Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. İnişim sonrasında 'Galatasaray’la uzun süredir görüşüyordum' diye bir beyanatım olmamıştır.'' Sarı Kırmızılı ekibin, Domenec Torrent'i önümüzdeki saatlerde resmen açıklaması bekleniyor.

Galatasarayda son dakika Domenec Torrentten ayağının tozuyla Türkçe tweet

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: En uygun ismin Torrent olduğunu gördüm

Başkan Elmas, dün akşam düzenlediği basın toplantısında Torrent ile ilgili konuşmuş ve, ''Görüşmeleri yaparken Fatih Hoca'yla konuştuğumuzda, kendisinin daha üst seviyede görev alması halinde, onun yerine geçebilecek isimleri konuşmuştuk. Bu seviyede bir yardımcılık konusunda Torrent'le görüşüldü. Uzun vadede bu görevi yapabilecek kişilerle görüşüldü. Burada sadece kendisiyle değil, son 2 günde de birçok kişiyle görüştüm. Ama en uygun ismin Torrent olduğunu gördüm. Galatasaray'a son derece büyük artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullanmıştı

Haberin Devamı

YORUM YAZ