MENÜ

Galatasaray'da son dakika Bruma gelişmesi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da oynadığı dönemde Fatih Terim'in gözdesi olan ve tecrübeli teknik adamın corona virüsüne yakalndığını açıklamasının ardından ilk mesaj atanlardan biri olan Bruma, yuvasına dönüyor. Henry Onyekuru ile yola devam etmek isteyen ancak Monaco'nun buna sıcak yaklaşmaması nedeniyle ibre Portekizli yıldıza çevrildi...

Galatasaray'da son dakika Bruma gelişmesi

Galatasaray'ın corona virüsü salgınının kulübü tehdit ettiği bu ortamda birinci önceliği futbol değil, transfer hiç değil... Ancak buna rağmen kulübün profesyonelleri işlerini evlerinden de olsa yapmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların, Lepizig'e 15 milyon euro'ya sattığı ve oradan da PSV'ye transfer olan Armindo Bruma'nın durumu, teknik direktör Fatih Terim'in bilgisi dahilinde kulüp profesyonelleri arasında masaya yatırıldı. PSV'nin büyük hayal kırıklığı olarak gördüğü Bruma'yı elden çıkarmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

SATMAYI DÜŞÜNÜYOR

Sabah'ta yer alan habere göre Cimbom, öncelikle Henry Onyekuru'yu yeniden kiralamak isterken bu durum şu aşamada zor görünüyor. Zira Monaco, Nijeryalı futbolcuyu bonservisiyle satmayı düşünüyor ve bu nedenle kiralama formülüne sıcak bakmıyor. Bu nedenle 18 yaşındayken Galatasaray'a katılan ve gelişimi yakından takip edilen Bruma yeniden gündeme girdi. Sarı- kırmızılı profesyonellerin, oyuncu ve menajeri nezdinde girişimlere başladığı, Onyekuru'nun durumunun netleşmesinin ardından görüşmelerin resmiyete döküleceği öğrenildi.

AYNI PARAYA GİTTİ

Galatasaray'ın 15 milyon euro'ya Leipzig'e sattığı Bruma, 1 Temmuz 2019 tarihinde aynı fiyatla PSV'ye dahil oldu. 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ