MENÜ

Galatasaray'da son dakika! Aris ve Lokomotiv Moskova maçları iptal edildi

Galatasaray son dakika haberi... Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray'ın PSV maçı öncesi Aris ve Lokomotiv Moskova ile oynayacağı hazırlık maçları iptal edildi.

Galatasaray'da son dakika! Aris ve Lokomotiv Moskova maçları iptal edildi

Yeni sezon hazırlıklarına Florya'da başlayan ve ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i yeni transferi Aytaç Kara'nın golleriyle 2-1 mağlup eden Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV ile karşılaşacak olan ve hazırlıklarını Avusturya'da sürdürmeyi planlayan Galatasaray'ın 3 Temmuz'da Aris ile oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi.

Haberin Devamı

Bu maçın oynanmayacak olması nedeniyle 5 Temmuz’da Lokomotiv Moskova ile planlanan hazırlık karşılaşması da Sarı Kırmızılı ekibin 1 maç için Avusturya’ya gitmeyi tercih etmemesi nedeniyle iptal oldu.

PSV maçına hazır çıkmak isteyen Galatasaray'ın farklı takımlarla hazırlık maçı yapması bekleniyor. İki ayaklı tur sistemine göre oynanacak maçların ilki 20-21 Temmuz'da, rövanş müsabakaları ise 27-28 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Galatasaray-PSV maçının tarihi ve saati ilerleyen günlerde açıklanacak.

PSV, 20 veya 21 Temmuz'da Philips Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya seyirci alınacağını açıkladı.

Stadyumda maç izlemek isteyen seyircilerin Hollanda hükümetinin uyguladığı prosedür gereği aşılı olması gerekiyor. Kırmızı Beyazlı ekip maçlarını 35 bin kişilik Philips Stadyumu'nda oynuyor.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ