MENÜ

Galatasaray'da şok üstüne şok!

Galatasaray, Schalke 04 maçı öncesi 3 oyuncusundan gelen kötü haberle yıkıldı. 9. haftanın açılış maçında Bursaspor'u konuk eden Sarı Kırmızlı ekipte, 18. dakikada Serdar Aziz, 20. dakikada Feghouli, 42. dakikada ise Fernando sakatlıkları nedeniyle oyuna devam edemedi. Fatih Terim 3 değişiklik hakkını da ilk yarıda kullanmak zorunda kaldı.

Galatasaray'da şok üstüne şok!

Süper Lig'de 9. haftanın perdesi Türk Telekom Stadyum'unda açıldı. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile karşılaşacak Galatasaray, evinde Bursaspor ile karşı karşıya gelirken 20 dakikada 2 mecburi değişiklik yaptı.

Haberin Devamı

Henüz 18. dakikada Serdar Aziz, sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemezken, Maicon oyuna dahil oldu. Bu sakatlıktan sadece 2 dakika sonra Feghouli, sakatlık nedeniyle kendisini yere bıraktı ve yerini Eren Derdiyok'a bıraktı.

Schalke maçı öncesi öncesi yaşanılan sakatlıkların ardından morali oldukça bozuk olduğu gözlenen Fatih Terim, maçtan önce "Milli ara ne yazık ki bize iyi gelmedi. Henry'yi en azından 2 maç kaybetmiş gibi gözüküyoruz. Garry biraz tatsız geldi. Belhanda oynuyor ama maç içinde her an elini kaldırabilir. Kaldığımız yerden devam ederiz inşallah." açıklamasını yapmıştı.

Bir kötü haber de Fernando'dan

18.dakikada Serdar Aziz'i, 20. dakikada ise Feghouli'yi kaybeden Galatasaray, Fernando'dan gelen kötü haberle yıkıldı. Brezilyalı futbolcu, 42. dakikada yerini Selçuk İnan'a bıraktı. Fatih Terim 3 değişiklik hakkını da ilk yarıda kullanmak zorunda kaldı.

YORUM YAZ