MENÜ

Galatasaray'da sıcak saatler... ''Yönetimin B planı yok!''

Süper Lig'de yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, son iki haftadır gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktası oldu. Yeni sezondaki ilk yenilgisini Kasımpaşa deplasmanında alan sarı kırmızılı ekip 7 puanda kaldı. Fanatik.com.tr editörü Esat Soydabircan, Galatasaray'daki düşüşün sebeplerini Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanından 1-0 mağlup ayrılarak yeni sezonun ilk yenilgisini almış oldu. Sezona hızlı bir giriş yapan ardından düşün yaşayan Galatasaray'ın performansı eleştirilerin odak noktası oldu.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr editörü Esat Soydabircan, sarı kırmızılıların genel gidişatını Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Etebo ve Taylan ikilisine dikkat çeken Esat Soydabircan, ''Galatasaray’da form düşüklüğü olduğu çok belli. Dün Galatasaray, sahada çok varlık gösteremedi. İstediği oyunu sahaya yansıtamadı. Sezona çok iyi başlamalarına rağmen üst üste maçlar, seyahatler vs. denk geldi. Etebo, dün ilk kez ilk 11’de oynadı. Çok iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi. Taylan Antalyalı’yla iyi bir orta saha ikilisi oldular ama bu ikili Galatasaray’ı uzun maratonda taşıyamaz.'' dedi.

Galatasaray'daki düşüşü yönetime bağlayan Esat Soydabircan, ''Fatih hocanın yönetime transfer listesi sunduğu ortada ama kulüpte para yok. Belhanda, Feghouli gibi piyasası olan oyuncuları üçe beşe bakmadan göndermesi gerekiyor. Galatasaray yönetimi Ndiaye’yi 2 sezon önce Stoke City’e sattı sonra Ndiaye’nin boşluğunu gitti yine Ndiaye ile doldurdu. Galatasaray yönetiminin B planı, C planı yok. Şunu söylemek istiyorum ki Galatasaray’daki düşüşün sebebi; yönetimin Fatih hocayı, teknik heyeti ve sahadaki oyuncu grubunu desteklememesine bağlıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ