MENÜ

Galatasaray'da sıcak saatler... 'Mustafa Cengiz'den resmi açıklama gelmedi ama...'

Galatasaray’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz liderliğindeki yönetim kurulunun ibrasızlığının iptali için açılan davada mahkeme, Mustafa Cengiz yönetiminin idari ibrasızlığı ortadan kalktı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, bu kararla birlikte sarı kırmızılı ekipte yaşanan gelişmeleri Fanatik TV’ye aktardı ve Başkan Mustafa Cengiz'in yeniden aday olup olmayacağını değerlendirdi.

Galatasaray’da son dakika gelişmesi… Sarı kırmızılı ekibin Mali Genel Kurulu’nda, yönetim kurulunun idari açıdan ibra edilmemesi kararının iptali sebebiyle açılan davada nihai karar verildi. Mahkeme, idari ibrasızlık kararını iptal etti.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, alınan kararı Fanatik TV’den Seçil Menteş'e değerlendirdi. Mustafa Cengiz'in aday olmak istediğinin altını çizen Metin Karabaş şu ifadeleri kullandı:

''Mustafa Cengiz’in aday olabilmesi için çok önemli bir gelişme. Kendisi resmi bir açıklama yapmadı ama aday olmak istediğini yakın çevresine dile getirdiğini biliyoruz. Hem ailesiyle hem doktorlarıyla görüşecek. Eğer onay gelirse kendisi de bugün alınan kararın ardından aday olabilecek. '' dedi.

YORUM YAZ