MENÜ

Galatasaray'da Shaqiri bombası!

Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Xherdan Shaqiri'nin Galatasaray'a sıcak baktığı, forvetin her bölgesinde oynayabildiği için teknik direktör Fatih Terim tarafından istendiği ileri sürüldü.

Galatasaray'da Shaqiri bombası!

Galatasaray'da Kosova asıllı İsviçreli kanat oyuncusu Xherdan Shaqiri aşkı yeniden alevlendi. Bu sezon kanatlardan istediği verimi alamayan, Andone ve Falcao’nun sakatlıkları yüzünden forvette sıkıntı çeken Sarı-Kırmızılılar’da transfer listesine teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle Liverpool’lu 28 yaşındaki yıldız da eklendi.

Haberin Devamı

AYSAL DÖNEMİNDE ALINAMAMIŞTI

Shaqiri daha önce başkan Ünal Aysal’ın görev yaptığı dönemde gündeme gelmiş ancak transfer görüşmelerinden sonuç alınamamıştı. Liverpool’da bu sezon Kloop tarafından tercih edilmeyen İsviçreli star, fazla süre alabileceği bir takımda forma giymeye sıcak bakıyor. Fransa ve İngiltere basınında çıkan haberlere göre, Galatasaray’ın, Shaqiri ile görüşmelerde büyük yol aldığı belirtildi.

4 MAÇTA 25 DAKİKA OYNADI

İngiliz devi Liverpool ile 2023’ün haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi olan Shaqiri'yi Galatasaray kiralamayı planlıyor. Piyasa değeri 25 milyon euro olan bu oyuncuyu Liverpool, İnter’den 2015’te 17 milyon euroya renklerine katmıştı. Fransız gazeteci Manu Lonjon, Galatasaray’la İsviçreli futbolcunun görüştüğünü doğruladı. 1.69 metre boyundaki Shaqiri bu sezon 4 maçta sadece 25 dakika forma giydi.

Haberin Devamı

Kaynak: Star

YORUM YAZ