MENÜ

Galatasaray'da PSV maçı öncesi son dakika gelişmesi!

PSV Eindhoven maçı öncesi son dakika haberi... Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, Hollanda'da yaptığı son antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray'da PSV Eindhoven maçı öncesi yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik Gazetesi Editörü Yasin Cam, Fanatik TV'de aktardı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda deplasmanda PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, Hollanda'da yaptığı son antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da PSV Eindhoven maçı öncesi yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik Gazetesi Editörü Yasin Cam, Fanatik TV'de aktardı.

Galatasaray'ın PSV Eindhoven deplasmanına önemli eksiklerle gittiğini ifade eden Yasin Cam, "Özellikle sağ bek ve orta sahada ciddi sorunlar var. SV Eindhoven'da da ciddi eksikler var. Özellikle Malen ve Dumfries Galatasaray'a karşı oynayacakları ilk maçta görev yapamayacak" dedi.

Galatasaray'ın PSV Eindhoven karşısındaki şansını da değerlendiren Yasin Cam, "PSV favori gibi görünse de Fatih hocanın Galatasaray'ın başında çıktığı sekiz eleme maçından da galip geldiğini ve tur atladığını hatırlatmakta fayda var." dedi.

YORUM YAZ